Alkmaar Centraal

Zwembad De Hout introduceert een speciale zwemochtend voor 50+’ers: Senior Fit. In een ontspannen en gezellige sfeer kunnen senioren vanaf 50 jaar werken aan een actieve leefstijl. De eerste ochtend vindt plaats op woensdag 28 oktober. 

De woensdagochtend in zwembad De Hout staat in het teken van gezellig samenzijn en lichaamsbeweging. Door de opwaartse druk van het water is er nauwelijks of geen sprake van gewrichtsbelasting. De spieren en gewrichten worden zo soepel gehouden. Dit heeft voordelen voor mensen die last hebben van gewrichtsklachten zoals bijvoorbeeld artrose of reuma. Ook voor het herstellen na blessures is bewegen in het water een geschikte activiteit. Door te bewegen in water is er veel minder belasting op spieren en gewrichten waardoor het herstel beter en sneller gaat. Zwemsport is hierdoor een laagdrempelige manier om in beweging te komen.

Op de zwemochtend Senior Fit wordt een divers programma aangeboden waardoor er voor iedereen, van elk niveau, wat te doen is. Zo zijn er iedere week verschillende trainingen of groepslessen te volgen. Deelnemers kunnen zelf bepalen of zij wel of niet mee willen doen aan deze lessen. Gewoon recreatief banen zwemmen behoort ook tot de mogelijkheden.

Senior Fit vindt plaats in zwembad De Hout op woensdag van 10.30 uur tot 12.00 uur. Deelname kost €4,40 per keer en is inclusief onbeperkt koffie en thee. De eerste proefles is gratis. Meer informatie is te vinden op www.zwembaddehout.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl