Van 6 tot en met 15 november vindt de Alkmaarse Restaurant 10-daagse plaats. Voorheen was het een Restaurantweek, nu kan men met een tweede weekend nog langer voor een zacht prijsje genieten van de heerlijke menu’s die speciaal voor het culinaire evenement zijn samengesteld.

Een nieuwe naam en tijdsduur dus voor het populaire evenement, maar het concept is nog steeds hetzelfde: alle deelnemende restaurants bieden een 3-gangenmenu aan voor € 27,50, waarvan € 2,50 naar een goed doel gaat. Deze editie is dat de Stichting Babyspullen, die babyspullen inzamelt voor aanstaande ouders die het financieel moeilijk hebben. Uit eten gaan in Alkmaar is tijdens de 10-daagse dus niet alleen leuk, maar ook nog eens verantwoord.

De 22 restaurants die meedoen aan deze Restaurant 10-daagse: Abby’s, De Bonte Bengel, Bistro De 13 Balcken, Café Studio, De Buren, De Vestibule, De Vrolijke Pater, De Fransman, De Waag, 1480 Foodbar, Het Gulden Vlies, High 5, Kings Inn, Lounge MIJ, Mojo’s, Grand Café Samen, Roses, Rue de la Plume, Sabor, Seasons, Steak en Vito.

Meer informatie op de Facebookpagina van de Alkmaarse Restaurant 10-daagse.

Pin It
Bekeken: 4310x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/