Alkmaar Centraal

Aankomende zondag speelt Kolping Boys een thuiswedstrijd tegen Zaanlandia. Kolping Boys is dit seizoen begonnen met een klinkende overwinning op ZAP. Maar daarna volgde een mindere periode met nederlagen tegen West-Frisia, Assendelft en Stormvogels. De ommekeer kwam tegen SVW’27, een overwinningen die de Oudorpers hebben bevochten als leeuwen en op karakter uit het vuur hebben gesleept. Afgelopen week werd er door goed spel in combinatie met een tomeloze inzet opnieuw knap gewonnen, deze keer van Spirit’30.

Hoofdtrainer Marc de Wilde (foto) geeft aan dat de wedstrijd tegen Zaanlandia heel erg belangrijk kan zijn voor het verdere verloop van de competitie. "Het wordt aanhaken of afhaken voor ons met de top van het klassement, aangezien we op dit moment op slechts 2 punten van Assendelft, de huidige nummer 2 in onze competitie staan. We kennen Zaanlandia ondertussen vrij goed, zoals zij ons ook kennen. Hun trainer Ronald Dooijeweerd is ook geen onbekende van mij. Zaanlandia speelt over het algemeen zeer behoudend en compact. We zullen goed geconcentreerd moeten spelen om niet in hun val te lopen. Onze selectie is fit en klaar om zondag weer voor de overwinning te strijden".

Vorig seizoen won Kolping Boys (toen nog in de 3e Klasse) met 1-0 van Zaanlandia. Dat gebeurde tijdens een beladen wedstrijd waarbij de Zaandammers duidelijk niet te spreken waren over het optreden van de arbitrage. Beide teams zijn afgelopen seizoen gepromoveerd naar de 2e Klasse en mogen nu hun kunsten op een hoger niveau tonen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl