Alkmaar Centraal

Vrijdagmiddag werd door Vincent Thijssen, directeur Alkmaar Sport, een nieuw doek op de achterwand van ijshal De Meent gepresenteerd. Voor de ruim 60 meter lange wand werd een klein gedeelte van het doek symbolisch onthuld.

IJsbaan en ijshal De Meent zijn al vele jaren een fenomeen in Alkmaar en omstreken. In aansluiting op de bouw van het nieuwe sportcomplex hebben er ook verbouwingswerkzaamheden plaatsgevonden op de 400-meterbaan en in de ijshal. Vrijdag is hierbij een nieuw doek voor de achterwand onthuld.

Het meer dan 60 meter lange doek bestaat uit foto’s van winterse taferelen uit de regio Alkmaar zoals een bevroren kanaal, rietkragen, besneeuwde daken en winterse molens.

De ijshal biedt ruimte voor allerlei activiteiten. De hal wordt onder andere gebruikt door ijshockeyers, kunstrijders van de Alkmaarsche IJsclub, shorttrackers van STA (ShortTrack Alkmaar) en de schoonrijders van de Landelijke Vereniging Schoonrijden. Er kan ook gecurld worden. En tijdens de spelletjesmiddag op woensdagmiddag of de disco op vrijdag is de ijshal het terrein van kinderen uit de regio.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl