Alkmaar Centraal

Nu de subsidiekraan voor de meeste lokale goede doelen is dichtgedraaid, wordt het voor veel initiatieven in en rond Alkmaar steeds moeilijker om rond te komen. Juist deze doelen zijn zo belangrijk voor de buurt, vindt Stichting SpecSavers Steunt. Zij bieden daarom een jaar lang financiële steun voor het goede doel met de meeste stemmen op stichtingspecsaverssteunt.nl. Aanmelden en stemmen kan via deze website.

Het is de zesde keer dat Stichting Specsavers Steunt lokale goede doelen op deze manier zal ondersteunen. Vanaf 2010 hebben ruim 850 lokale goede doelen in het land financiële hulp mogen ontvangen.

Mustapha Taheri, retailpartner van Specsavers Alkmaar: “We hebben de afgelopen jaren al voor veel verschillende initiatieven gespaard. Juist die diversiteit maakt het leuk. Alle doelen zijn onmisbaar en we willen graag een bijdrage leveren aan hun goede werk." In 2014 kreeg Klas op Wielen € 3.109, dit jaar wordt gespaard voor Stichting Prilleven.

Taheri: "Ik ben zeer benieuwd naar het doel van 2016. Of het nou de dierenopvang, muziekvereniging of sportclub is, elke organisatie die iets bijdraagt aan de buurt kan zich aanmelden. De inwoners van Alkmaar en omstreken stemmen en bepalen wie er wint!"

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl