Alkmaar Centraal

Zorghotel de Palatijn, ‘ het viersterrenhotel in Alkmaar met zorg op maat’, sluit met ingang van 1 december voorgoed de deuren. B Beauty blijft in het hotel wel behandelingen van schoonheidsspecialiste, kapper en pedicure aanbieden. De bezetting van het hotel bleef steeds onvoldoende om het hotel rendabel te houden, ondanks het feit dat er alles aan is gedaan om het zorghotel bekendheid te geven onder verwijzers en de doelgroep. Dat schrijft de directie op de website.

Voorlichtster Malou Nota vertelt het NHD dat de onderbezetting waarschijnlijk komt doordat het begrip zorghotel toch vrij onbekend is. De meeste verzekeraars vergoeden dan wel de prijs tot honderd euro, waar een nacht in het hotel 135 euro kost, maar volgens Nota denken potentiële gasten blijkbaar toch dat een verblijf in het zorghotel erg duur is.

Hotel De Palatijn is gespecialiseerd in herstel en revalidatie na een ziekenhuisopname, tijdelijke verlichting van mantelzorg, en vakantie voor mensen die zorg nodig hebben. Dat werd allemaal aangeboden zonder de sfeer van een ziekenhuis.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl