Alkmaar Centraal

Vios'82 is een rolstoelsportvereniging uit Alkmaar met op dit moment een team voor elektrisch rolstoelhockey en tot dit seizoen twee teams voor rolstoelbasketbal. Het ledenaantal is de afgelopen periode helaas gedaald, maar vereniging ‘koste wat het kost’ ook de komende jaren de rolstoelsport in de regio houden en zoeken daarom naar nieuwe enthousiaste, fanatieke en gezellige teamsporters.

Vios biedt sinds 1982 rolstoelsport voor zowel minder-valide als valide mensen (!). Het begon bescheiden met een basketbalteam in de C-divisie. Afgelopen jaar stond het 1e team in de A-divisie, het op één na hoogste niveau. Het elektrisch rolstoelhockeyteam is ook al jaren actief en promoveerde onlangs. Daarmee verdienden ze een nominatie voor het Alkmaarse sportgala 2015 in de categorie ‘aangepast sporten’.

Om verschillende redenen is er nu geen rolstoelbasketbalteam in competitie. De overgeblevenen, het bestuur en sponsors B&S en Telstarsport wille het seizoen 2016/2017 weer meedoen aan de competitie. Als aanbieding kunnen nieuwe leden het gehele seizoen (bij voldoende animo) gratis meetrainen op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. De basketballers trainen onder leiding van Peter Dassen, een zeer bekende en gewaardeerde trainer in de rolstoelbasketbal wereld. Aanmelden kan bij Erwin Boots, (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl