Alkmaar Centraal

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag geeft Evelien Dumont van Groei en Leer yogalessen voor peuters en kleuters. Op een leuke en speelse manier doen de kinderen concentratie-, ademhalings- en massagespelletjes. Deze oefeningen zijn essentiële variaties binnen de yogalessen, omdat ze rust brengen en het beter in contact komen met lichaam en geest bevorderen.

De lessen worden in thema's gegeven en gaan veel over dieren, de natuur, kabouters en seizoensgebonden festiviteiten. Peuters kunnen les krijgen in groepen van maximaal 10 kinderen, kleuters in groepen van 8.

De yogaworkshops worden woensdag, vrijdag en zaterdag gegeven. Op woensdag en vrijdag is er van 15.00 tot 15.45 een yogales voor kleuters en van 16.00 tot 16.45 voor peuters. De les op zaterdag is van 9.00 tot 9.45 uur. De lessen op woensdag zijn in Wijkcentrum Daalmeer en op vrijdag in Wijkcentrum Mare Nostrum.

De kosten zijn 30 euro voor vijf lessen. Een losse les kost 6 euro. Meer informatie is te krijgen via 06-12228089, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.groeienleer.simpsite.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl