Jeugdtheatergroep Unieke Zaken uit Alkmaar viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en dat doet ze uiteraard niet alleen. In samenwerking met Theater De Vest werkt Unieke Zaken aan een grote verrassing voor alle basisschoolleerlingen van de groepen 3 tot en met 8 uit hun thuisstad.

Aan het einde van het schooljaar staat hen een groot muzikaal theateravontuur vol humor te wachten. Wat dat precies inhoudt wordt op 26 en 27 oktober onthuld, wanneer het gezelschap bij de scholen langs gaat.

Volgens jaar worden tussen 13 en 17 juni tien schoolvoorstellingen gespeeld voor de ruim 5.000 Alkmaarse schoolkinderen. Maar ook de fans die de basisschool inmiddels zijn ontgroeid worden niet vergeten.

Op zaterdag 18 juni 2016 speelt Unieke Zaken de jubileumproductie eenmalig openbaar in de Grote Zaal van De Vest. Kaarten zijn vanaf januari verkrijgbaar via het theater. Meer informatie op uniekezaken.nl/jubileum. (foto: Jan Boeve)

Pin It
Bekeken: 3494x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/