Alkmaar Centraal

Balletschool Attitude, gevestigd in Alkmaar en Bergen, heeft noodgedwongen moeten wachten met de viering van haar 10-jarig bestaan in Bergen, maar pakt nu flink uit. Zondag 25 oktober is het feest in de Spiegelzaal in De Beeck te Bergen, mét gastdocent Bruno Da Rocha Pereira. De Braziliaan danst sinds 2006 bij Het Nationaal Ballet, schittert nu in Giselle.

Het succesvolle Attitude, gespecialiseerd in klassiek ballet, heeft fikse tegenslagen meegemaakt. In september werd haar vloer in de Spiegelzaal door overstroming verwoest. Daarna ging de beoogde noodlocatie in jongerencentrum Frats in rook op. Na een periode van improviseren op noodlocaties, ligt er weer een prachtige vloer in de zaal. Aanleiding voor oprichter en eigenaresse Mirjam de Zeeuw om alsnog een feestje te houden: “Nu durf ik ons 10-jarige bestaan te vieren! Dankzij inspanningen van velen, waaronder ook de gemeente Bergen, en de flexibiliteit van alle leerlingen, zijn we de moeilijke tijd goed doorgekomen. Ik ben heel trots op mijn school en mijn leerlingen, en superblij met de nieuwe balletvloer.”

De Zeeuw begon in september 2005 met twee kleine groepen volwassenen in Alkmaar. Attitude groeide snel door en opende in 2010 een tweede vestiging in Bergen. Tegenwoordig dansen 300 zowel jonge als volwassen leerlingen met veel plezier bij de balletschool, die goede banden met Het Nationaal Ballet heeft.

Da Rocha Pereira geeft van 10:30 tot 11:30 uur klassiek balletles voor jeugd van 8 tot en met 15 jaar.  Van 11:45 tot 13:15 uur is de beurt aan volwassenen. Tussen 13:30 en 15:30 uur is iedereen is welkom voor hapjes en drankjes. De hele dag zal Flevodance Dancewear aanwezig zijn.

Een les kost voor kinderen € 10 en voor volwassenen € 12,50.  Opgeven kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl