Alkmaar Centraal

Zaterdag 24 oktober signeerde de Alkmaarse columnist Rob Hoogland zijn nieuw verschenen boek De Grote Hoogland. Het boek bevat een selectie uit de columns van de laatste vijf jaar die hij schreef voor De Telegraaf. Zijn column-oeuvre is groot: hij schreef er tot nu toe al meer dan 7000. Ter gelegenheid van het verschijnen van De Grote Hoogland signeerde hij het boek bij twee boekhandels, eerst bij boekhandel Dekker & Dekker in Egmond aan Zee en vervolgens bij Van der Meulens Boekhandel in Alkmaar.

Rob Hoogland begon zijn journalistieke carrière als sportverslaggever bij het Noordhollands Dagblad en belandde via een tussenstop bij het Haarlems Dagblad in 1976 bij De Telegraaf. Voor De Telegraaf schreef hij tot nu toe meer dan 7000 columns. Hij schrijft over uiteenlopende onderwerpen, zoals de hypocrisie in de werelden van politiek en religie, de tergende bureaucratie en de correctheid die het land in zijn ogen in een ijzeren greep houdt.

De Grote Hoogland is verschenen bij de Alkmaarse uitgeverij Pepper Books en kost € 15,99. Alkmaar Centraal-fotograaf Marco Schilpp was bij de signeersessie bij Van der Meulen. Zijn fotoserie is te bekijken op onze Facebookpagina.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl