Alkmaar Centraal

In de nacht van 24 op 25 oktober kwamen zo’n 100 sporters in actie tijdens de Wintertijd Challenge op IJsbaan De meent. Zij benutten het ingaan van de wintertijd en het extra uur wat de overgang naar wintertijd oplevert om samen te bootcampen, schaatsen of wandelen. De deelnemers lieten zich sponsoren en haalden samen al sportend ruim 3.000 euro op voor Stichting Spieren voor Spieren.

Deelnemers aan de Alkmaarse Wintertijd Challenge konden kiezen uit schaatsen, wandelen en bootcampen tijdens het teruggaan van de klok. Alkmaar Sport stelde hiervoor haar accommodatie IJsbaan De Meent beschikbaar. De trainers van The Bootcamp Club Alkmaar en medewerkers van Alkmaar Sport wisten van de avond een succes te maken. Een opvallende en succesvolle ploeg deelnemers werd gevormd door het team van Schaatsschool In Balans.

De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Stichting Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland één uur en één seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Dit jaar werd de Challenge voor de vijfde keer georganiseerd.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl