Vorige week werden in Opsporing Verzocht beelden getoond van een man die in Alkmaar, Heemstede en Hengelo pinde met gestolen passen. Eén van die passen was ook in Alkmaar gestolen. De verdachte werd de dag erna door agenten gezien op een terras in Amsterdam en aangehouden.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau in Alkmaar en zit hier nog vast. Hem wordt nog een vierde zaak in Limburg ten laste gelegd.

Op woensdag 10 juni werd bij het NS station in Alkmaar de pinpas van een vrouw gestolen nadat zij haar OV kaart had opgeladen. Met haar pas werd in totaal zo’n € 1400 opgenomen bij verschillende pinautomaten.

Op de bewakingscamera’s is de verdachte in actie te zien. Ook in Heemstede, Hengelo en Weert pinde de in Amsterdam aangehouden man met gestolen passen.

Pin It
Bekeken: 3830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/