Alkmaar Centraal

Zaterdag 7 november organiseert Alkmaar Sport een ladies night in zwembad Hoornse Vaart. Deze avond is bedoeld om alle dames van 18 jaar en ouder uit de regio Alkmaar een ontspannen avond te bezorgen.

Vrouwen hebben tegenwoordig een volle agenda. Naast werk en de zorg voor de kinderen is er weinig tijd voor een momentje ontspanning. Speciaal voor de vrouwen uit de regio Alkmaar en omstreken opent zwembad Hoornse Vaart voor één keer haar deuren op zaterdagavond zodat alle dames zich echt weer even vrouw kunnen voelen. Deze avond is het ‘ladies only’.

Met een sfeervol achtergrondmuziekje kunnen dames tijdens de Ladies Night in zwembad Hoornse Vaart relaxen in het golfslagbad en in de speciaal ingerichte loungehoek. Er is een shoppingcorner met diverse marktkramen en er worden hapjes en drankjes geserveerd.

Voor dames die willen sporten worden er door sportinstructeurs van de Hoornse Vaart twee gratis clinics gegeven: Aquarobics en AquaXtreme. Bij Aquarobics wordt op muziek aan de conditie gewerkt; AquaXtreme is een pittige training in bootcampstyle. 

De Ladies Night vindt plaats in zwembad Hoornse Vaart aan de Hertog Aalbrechtweg 4 in Alkmaar op zaterdag 7 november vanaf 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt €4,90. Meer informatie is te vinden op www.hoornsevaart.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl