Zeven studenten van de internationale hogeschool NHTV te Breda doen de komende anderhalve maand onderzoek in Heiloo. Zij willen weten hoe zwembad Het Baafje, geëxploiteerd door Sport Servicepunt Langedijk, beter kan voldoen aan de wensen die er in het dorp leven.

De studenten zullen op straat passanten, zowel bekend als onbekend met het zwembad, vragen mee te doen aan interviews en enquêtes. Wie meewerkt maakt kans op een zwemabonnement voor 2016. De enquête is ook in te vullen op zwembadhetbaafje.nl, of door contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

"We timmeren hard aan de weg" zegt Teun van Etten, directeur van Sport Servicepunt Langedijk (SSL). Vorig jaar won SSL de openbare aanbesteding voor de exploitatie van het zwembad. "Het Baafje heeft in de afgelopen 45 jaar veel ups en downs gehad, maar de kern is altijd hetzelfde gebleven: het is een bad ván en vóór Heiloo. Om dat in ere te houden, willen we graag weten wat de inwoners van Heiloo wensen. We zijn dan ook ontzettend blij dat deze studenten zich daarvoor in willen zetten!"

De studenten zullen tussen medio oktober en medio november de straat op gaan.