Alkmaar Centraal

Headspin is de nieuwe dansbeweging die dansend Nederland op z’n kop gaat zetten. In november 2015 vinden voor de eerste keer de Headspin-events plaats. Met toegankelijke en professionele workshops onder leiding van bekende dansers wordt op zeventien locaties in het land een podium geboden aan dansfans die kennis willen maken met verschillende dansstijlen.

Op 1 november vind een Headspin-event plaats in Sporthal De Hoornse Vaart in Alkmaar. Topdansers Danny (winnaar SYTYCD 2014) en Ingrid (film Body Language) geven dan drie workshops in de stijlen dancehall, hiphop en modern. Alle dansliefhebbers ouder dan 14 jaar kunnen deelnemen. Danservaring is niet nodig. De Headspin is een initiatief van de KNGU en topchoreograaf Roy Julen.

Begin september zijn de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie en topchoreograaf Roy Julen een structurele samenwerking gestart om de danswereld in Nederland een impuls te geven. De ambitie is om op de lange termijn uit te groeien tot dé brancheorganisatie voor dansend Nederland. Gezamenlijk hebben zij de ambitie om dans naar een hoger niveau te tillen en meer mensen kunnen laten genieten van de danssport op de manier die bij hen past.  

De workshopdag in Alkmaar vindt plaats op 1 november van 9.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over Headspin is te vinden op www.headspinevent.nl.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl