Alkmaar Centraal

Ruim een jaar geleden brandden de kantine en de tennishal van TC Daalmeer volledig af. Mede dankzij de inspanningen van het bestuur van de Stichting De Groene Voet, het clubbestuur en vele vrijwilligers staat er nu een compleet nieuw, duurzaam tenniscentrum. De feestelijke opening van de tennishal vindt plaats op zaterdag 7 november.

De officiële opening is om 13:00 uur. Daarna verzorgen ex-toppers Paul Haarhuis en Jacco Eltingh zowel een demonstratiewedstrijd als een clinic. Om 16:00 uur wordt officieel afgesloten en kan men nog twee uurtjes borrelen met een hapje, drankje en muziek. Of in de hal een balletje slaan natuurlijk. De buitenbanen zijn ook open.

Voor de clinic worden 40 plekken verloot. Wie mee wil doen kan zich voor 3 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opgeven. Donderdag 5 november worden de gelukkigen bekendgemaakt.

Wie graag een cadeau wil overhandigen wordt vriendelijk verzocht dit te doen in de vorm van een donatie aan het Jeugdsportfonds Alkmaar. Tijdens de feestdag staat een collectebus klaar, maar men kan ook geld storten  op rekeningnummer NL58ABNA0801680751 van Stichting de Groene Voet, met de vermelding 'Donatie Jeugdsportfonds'. (foto: de tennishal in aanbouw)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl