Vrijdag wordt het grondig verbouwde Clusius College officieel geopend. De opening wordt verzorgd door journalist en presentator bij BNR Nieuwsradio Marijke Roskam. Het Clusius College hoopt dat nu de huisvesting verbouwd, en dus mooier en moderner is, er meer leerlingen zullen kiezen voor een van de opleidingen in onder andere de veehouderij, groen en techniek, of voeding en gezondheid. 

In 2013 is begonnen met de verbouwing van het Clusius College. Twee van de vier panden zijn volledig afgebroken en één is gestript en in een modern ontwerp opnieuw opgebouwd, met onder andere een glazen atrium. Dit deel is sinds januari 2015 in gebruik. Ook is er een nieuw dierenverblijf gerealiseerd. De verbouwing heeft totaal 17 miljoen gekost. De vestiging van het Clusius College in Alkmaar is de grootste van de acht. Momenteel volgen 250 vmbo-leerlingen en 1000 mbo-leerlingen er een opleiding.

Pin It
Bekeken: 4693x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/