Vrijdag 30 oktober zette de gemeente Alkmaar haar sportkampioenen in het zonnetje. Dat gebeurt ieder jaar tijdens een door Alkmaar Sport groots opgezette sportverkiezing.

Tijdens dze verkiezing worden de Alkmaarse sporter, sporttalent, sportploeg en aangepaste sporter van het seizoen 2014-2015 gehuldigd. Sporter van het jaar werd judoka Neal van de Kamer, maar ook het meisjes volleybal Team Alkmaar viel in de prijzen en mag zich een jaar lang sportploeg van het jaar noemen.

Yannick van der Kolk mocht als sporttalent van het jaar het podium op en Rolf Schrama was winnaar in de categorie aangepast sporten.

De publieksstem was dit jaar doorslaggevend bij het bepalen van de winnaar. Vincent Thijssen, directeur van Alkmaar Sport, nodigde in een videoboodschap het organisatiecomité van het sportgala uit om het gala volgend jaar in het vernieuwde Sportcomplex De Meent te organiseren.

Pin It
Bekeken: 4105x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/