Op zaterdag 14 november komt Sinterklaas weer aan in Alkmaar. Samen met zijn Pieten en zijn paard Amerigo arriveert hij per schip op het Waagplein, waarna hij een uitgebreide ronde door de stad maakt.

Al om 13.00 uur zijn de eerste Pieten op het Waagplein. Zij maken het gezellig met zang en dans totdat om 13.30 uur het schip via Luttik Oudorp arriveert. Eerst mag de burgemeester van Alkmaar Sinterklaas een hand geven. Daarna maakt Sinterklaas, gezeten op zijn paard, een ronde door de binnenstad.

De optocht gaat door de Langestraat via de Koorstraat naar de Laat en de Limmerhoek. Hier stappen Sinterklaas en zijn Pieten vervolgens in de bus naar Winkelcentrum De Mare.

Sinterklaas zal om 15.00 uur in De Mare aankomen en neemt tot 16.00 uur de tijd om alle kinderen de hand te schudden. Als laatste brengt hij rond 16.45 uur een bezoek aan het MCA, waar hij tot ongeveer 18.00 uur cadeautjes komt uitdelen. 

Pin It
Bekeken: 6796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/