De afgelopen periode is aan ouderen in Alkmaar een brief gestuurd waarin zij worden uitgenodigd voor een zogenaamde 'verkoopdemonstratie' in restaurant Alkmaarse Poort. De geadresseerden worden gelokt met een mooie brief waarin meerdere cadeaus beloofd worden en kortingsbonnen worden aangeboden. Ze krijgen zelfs een tip: "neem een grote tas mee om alle geschenken in mee te nemen".

Dergelijke 'verkoopdemonstraties' zijn berucht en komen regelmatig in opspraak vanwege praktijken die soms grenzen aan oplichting, maar waar in ieder geval veel gewiekste druk wordt uitgeoefend op de aanwezigen. In dit geval gaat het om een verkoopdemonstratie die woensdagochtend 4 november om 09.00 uur gaat plaatsvinden en waarbij een seniorencomputer aan de man gebracht wordt.

Pin It
Bekeken: 4141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/