De baby die begin december 2014 dood in park de Rekerhout werd gevonden heet vanaf nu Angelina. Haar twee broertjes, de nog levende kinderen van Yasmine M., hebben deze naam bedacht. Dit is bekend gemaakt op verzoek van de familie via de Facebookpagina die voor de drie dood gevonden baby’s in Heerhugowaard en Alkmaar is opgericht. De pagina heeft daarom alweer de derde naamsverandering ondergaan en heet nu ‘De sterrenkindjes *Angelina**’.

Vorige week werd door DNA-onderzoek bewezen dat de 31-jarige Yasmine M., die nog twee zoons van acht en twaalf jaar heeft, de moeder is van ‘baby Angel’ en van de twee dode baby’s die in Heerhugowaard werden gevonden. Het beheer van de Facebookpagina schrijft dat iedereen, "vooral ook de pers", verzocht wordt om de naam Angelina te gebruiken.

Pin It
Bekeken: 3810x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/