Alkmaar Centraal

In 2014 organiseerde het Jeugdcultuurfonds Alkmaar de talentenjacht Alkmaars Talent voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar uit Alkmaar en omgeving. Dit was een groot succes, daarom komt er in 2016 een nieuwe talentenjacht.

Woensdag 18 november om 16.00 uur organiseert het bestuur van Alkmaars Talent een kick-off voor Alkmaars Talent 2016 in de Pleinzaal van TAQA Theater De Vest.

De voorzitter van Alkmaars Talent vertelt dan meer over onze concrete plannen voor 2016 en hoe de talentenjacht verder uitgebreid gaat worden. Wethouder cultuur Anjo van de Ven en ambassadeur van het Jeugdcultuurfonds Tommie Christiaan zijn hierbij ook aanwezig. Verder is er een aantal korte optredens van kandidaten van Alkmaars Talent 2014.

Alkmaars Talent is een initiatief van het Jeugdcultuurfonds Alkmaar. Dit fonds zet zich in voor kinderen uit minima gezinnen die lid willen worden van een muziek- of dansschool. Voor deze kinderen wordt het lesgeld en eventuele benodigdheden betaald. Het doel van de talentenjacht is meer aandacht te besteden aan cultuur, om zo kinderen te stimuleren deel te nemen aan cultuur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl