Net nu de gemeente Alkmaar en bedrijventerreinen druk bezig zijn Bedrijfsinvesteringszones op te zetten, blijkt een overijverige ambtenaar van Stadstoezicht BIZ reclameborden weg te halen en te vernietigen.

Al enkele weken staan overal langs de weg reclameborden die ondernemers oproepen te gaan stemmen voor de BIZ. Maandagochtend waren ze op industrieterrein Overdie/ Laanenderweg ineens allemaal weg. Op camerabeelden van Spyke Security kwam de dader in beeld: een ambtenaar van Stadstoezicht. Zondagochtend haalde hij de borden weg, naar later bleek, in de veronderstelling dat ze er illegaal stonden.

Na de constatering is direct contact opgenomen met de gemeente, maar helaas bleek de ambtenaar de borden ook al te hebben weggegooid. De gemeente heeft haar excuus aangeboden.

Miel Tiebie van de BIZ Overdie / Laanenderweg in oprichting: "Wij waren in elk geval blij met de camerabeelden, die snel voor duidelijkheid zorgden en het mysterie van de verdwenen borden konden oplossen. Dit is een redelijk onschuldige kwestie, maar het blijkt maar weer dat bij alle incidenten – dus ook bij grote vernielingen of inbraken – de collectieve beveiligingscamera’s hun waarde bewijzen!"

Pin It
Bekeken: 5570x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/