Alkmaar Centraal

Milosj van Renesse heeft middels een ijzersterke rit de derde MTB Classic van het seizoen gewonnen. De ervaren Alkmaarder reed samen met plaatsgenoten Maurice Monch en Hans Jansen en al vroeg weg en finishten uiteindelijk in die volgorde.

Van Renesse, Monch en Jansen ontsnapten de eerste achtervolgers Vincent Spierings en Thom Leegwater, respectievelijk uit Alkmaar en Sint Pancras. Jansen bepaalde in de eerste drie ronden het tempo, maar bij een schakelfoutje passeerde Van Renesse en reed weg. Hij werd niet meer bijgehaald.

De vierde plek was heel knap voor jongeling Thom Leegwater uit Sint Pancras, Spierings werd vijfde. De spannendste strijd was tussen jongelingen Romana Carfora en Kaj Apeldoorn. Zij gaven elkaar geen duimbreedte. De heel licht en makkelijk draaiende Carfora lukte het echter net niet om Apeldoorn in de laatste ronde te passeren.

Achterin was de strijd tussen de routiniers Pronk, Siegel, Von Bernswordt en Apeldoorn en in diezelfde volgorde kwamen ze ook over de finish. Schuitmaker en Van de Pols vielen uit met materiaalpech.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl