Alkmaar Centraal

Maandag is voetbalclub S.V. Vrone verkozen tot vierde en laatste finalist in de zoektocht naar De Leukste Amateurclub van Nederland. Zij wisten de jury, bestaande uit Radio 538 dj’s Coen & Sander, ex-international Ruud van Nistelrooy en Oranje Leeuwin Anouk Hoogendijk, te overtuigen met een aandoenlijke ode aan hun clubheld Piet Smit. Naast een plek in de finale heeft S.V. Vrone een compleet verzorgde voetbalquiz op de club gewonnen.

De jury vond het ingezonden filmpje ontroerend en met veel zorg gemaakt; een terechte weekwinnaar. “Verschrikkelijk. Verschrikkelijk goed, dat waren de filmpjes. Een erg hoog niveau!” zegt Sander. “Een lach, een traan, muziek, bier, limousines, het kwam allemaal voorbij deze week. We zijn onder de indruk,” aldus Coen.

De andere clubs in de race zijn ZSV Deurne, V.V. Hollandscheveld, B.S.C. Roosendaal. Een compilatie van de vier weekwinnaars in te zien via Youtube. Op 18 november wordt bekend wie wint. De clubs krijgen nu een week de tijd om een video in te zenden die aantoont dat zij De Leukste Amateurclub van Nederland zijn en om het clublied te pimpen tot een hippe versie van één minuut. 

ING en Radio 538 zijn samen, met ondersteuning van de KNVB, voor de tweede maal op zoek naar De Leukste Amateurclub van Nederland. Gedurende vier weken is op leuksteamateurclub.nl en in de Coen en Sander Show op maandagmiddag een weekopdracht bekend gemaakt. SV Vrone won in de laatste week.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl