Alkmaar Centraal

Woensdag 18 en 25 november, 2 en 9 december organiseert Alkmaar Sport een gratis naschoolse sportinstuif in de gymzalen in Grootschermer en Stompetoren. Kinderen van 4 tot 12 jaar uit Graft-de Rijp en Schermer kunnen gratis van 13.30 tot 15.00 uur terecht in de gymzaal in Grootschermer en van 15.30 tot 17.00 uur in de gymzaal in Stompetoren.

Vanaf januari zal Alkmaar Sport structureel combinatiefunctionarissen inzetten op scholen in Graft-de Rijp en Schermer. Zij zijn werkzaam in het onderwijs en de sport, en verbinden deze disciplines met elkaar. Om alvast aan het concept te wennen wordt ‘SportXtra’ georganiseerd: extra sporten na schooltijd op de woensdag.

Onder begeleiding van een gediplomeerd vakleerkracht worden met de kinderen allerlei spelletjes en sporten beoefend. Dit kunnen introductielessen in nieuwe sporten zijn, dans of een nieuw spel, maar ook kan een populaire gymles herhaald worden. Deze vakleerkracht verzorgt ook enkele gymlessen op school.

Deelname aan de naschoolse lessen is gratis en aanmelden is niet nodig. Kinderen uit alle woonkernen kunnen gewoon langskomen en vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Woensdag 16 december zal de reeks eindigen met een sportspektakel in Sporthal de Oosterven. Hierover later meer. Meer informatie is verkrijgbaar bij Rianne de Groot, sportcoördinator Alkmaar Sport, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-21185753.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl