Alkmaar Centraal

Zaterdag 7 november is de nieuwe turborotonde op de kruising van de Koelmalaan en de Bestevaerstraat in gebruik genomen. De rotonde zelf is nu bijna klaar. De komende twee weekenden wordt nog gewerkt aan de toe- en afritten van de N242. Het gaat hierbij om asfalteringswerkzaamheden, wegmarkeringen en het aanbrengen van openbare verlichting. Hiervoor worden de wegen compleet afgesloten.

Vrijdagavond 13 november om 20:00 uur worden de Bestevaerstraat en de Diamantweg afgesloten tussen de nieuwe rotonde met de Koelmalaan en de Robijnstraat. Ook de toe- en afritten van de N242 zijn afgesloten tot zaterdagmiddag 17:00 uur. Industrieterrein Overdie is bereikbaar via de Koelmalaan én via de Laanenderweg. De Robijnstraat is bereikbaar via de Diamantweg vanuit de Boekelermeer. De omleidingsroutes zullen ook worden aangeven met gele omleidingsborden.

Zaterdag 21 en zondag 22 november worden de definitieve deklagen en belijning aangebracht op de Koelmalaan, Bestevaerstraat, Diamantweg en op de toerit van de N242 richting Heerhugowaard. Hiertoe wordt op zaterdag om 07:00 uur de Bestevaerstraat en de Diamantweg afgesloten tussen de rotonde met de Koelmalaan en de Robijnstraat.Ook de toe- en afritten van en naar de N242 zijn dicht. Industrieterrein Overdie is bereikbaar via de Koelmalaan of de Laanenderweg. Wederom zullen omleidingsroutes aangegeven worden. In verband met de thuiswedstrijd van AZ eindigen de werkzaamheden op zaterdag 21 november om 16:00 uur. Zondag om 07.00 uur wordt de Koelmalaan (vanaf de Lorreinenlaan) inclusief de rotonde afgesloten. Ook worden de Bestevaerstraat, Diamantweg en de toe- en afritten van de N242 afgesloten. Industrieterrein Overdie is bereikbaar via de Boekelermeer en de Laanenderweg.

Op Alkmaar.nl is bij werk in uitvoering meer informatie te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl