Alkmaar Centraal

Op de historische locatie Slot Assumburg in Heemskerk wordt op 26, 27, 28 en 29 november de leukste en grootste kerstmarkt van Noord-Holland georganiseerd. De Castle Christmas Fair is een complete kerstbazaar met een exclusief programma, culinaire verwennerijen en een breed scala aan moderne en klassieke kerstproducten. Holland Promotions uit Alkmaar verzorgt al 17 jaar evenementen en activiteiten in en rondom het kasteel.

Donderdag 26 november 17:00 uur is de opening met een speciale gast. Pagodetenten sieren de recent gerenoveerde, magische kasteeltuin en het horecaplein. Met vier dagen programmering en 75 gespecialiseerde bedrijven, hoeft men niet meer naar Duitsland, beroemd om haar kerstmarkten.

Profiteer van bijzondere koopjes en proef de ambachtelijke natuurproducten zoals arganolie, fudge, vele soorten wijnen en bijzondere delicatessen, zoals vers gerookte paling van meervoudig Nederlands kampioen palingroken. Studio Rembrandt “vereeuwigt" bezoekers in schilderijen van Hollandse meesters. Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen, kleurwedstrijden en workshops.

Gedurende vier dagen verzorgen 25 bands, acts en koren een muzikaal programma van middeleeuwse kerstliederen tot hedendaagse hits. Van harp ensemble en kerstkoren tot “The Voice of Holland" Bart Brandjes en de Nederlandstalige band Van Huys Uit.

Kaarten voor de Castle Christmas Fair kosten € 10 per persoon en parkeren kan voor € 5 per dag. Meer informatie op Castlechristmasfair.nl. Kijk ook op Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl