De avonden worden steeds langer en de feestdagen komen dichterbij. Vooral bij het laatste staat Oranje Vrienden Oudorp graag stil met een Decembermarkt op 11 december van 16:00 tot 22.00 uur op het Nyenburghplein.

De Decembermarkt Oudorp een sfeervolle markt en bovenal een gezellige ontmoetingsplaats. Onder de prachtige, verlichte decemberboom en in het licht van de vele lampjes staan straks ruim 20 sfeervol versierde kramen. Te vinden zijn (zelfgemaakte) cadeautjes, decemberstukjes en andere feestelijke artikelen. Een kraam huren? Schrijf je in bij Wijnhuis Oudorp, aan de Herenweg 81c.

Op de markt kan men genieten van een hapje, warme chocolademelk of andere dranken.  Dit jaar verzorgen bakkerij Beerse, slagerij Ron Heinis en vishandel Peter Tuyp de hapjes. Natuurlijk is er een passend (december) muziekje op de achtergrond. 

Dit is alweer de derde decembermarkt van Oranje Vrienden Oudorp. Dit gaat uiteraard niet zonder steun. Wie meer informatie over vrijwilligerswerk en mogelijkheden tot sponsoren wil, kan hier 11 december over praten onder het genot van een kop warme chocolademelk of een glas Glühwein.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl