Alkmaar Centraal

Belle-Vue Energy lanceert donderdag 19 november een baanbrekend woonconcept: een volledig in de fabriek gebouwde, kant-en-klare, energiezuinige eengezinswoning. De lancering van dit unieke woonconcept staat onder leiding van Robert-Jan Knook  van het ANP/BNR. De Nul-op-de-meter modelwoning onthult hij samen met geestelijk vader Danny Diemeer.

Belle-vue.nu is een samenwerking tussen Diemeer Vastgoed Management uit Heerhugowaard en Schouten Techniek uit Zwaag. Zij maken wonen mogelijk vanaf € 99.950 vrij op naam. Hiermee wordt ingespeeld op de vraag naar betaalbare, energiezuinige en duurzame woningen, zonder in te leveren op ruimte.

Bouwen in de fabriek is veel goedkoper en betrouwbaarder dan traditioneel bouwen omdat diverse risico’s, zoals weersomstandigheden, worden ontweken. De woning kan dan ook binnen 20 weken worden opgeleverd. Leen van Dijke, voorzitter van Stroomversnelling: “Dat deze kwaliteit mogelijk is voor deze prijs, daar zal de bouwwereld van opkijken. Er zijn maar weinig spelers die dit kunnen.”

Het Belle-Vue Energy concept wordt voor betrokkenen en belangstellenden om 14:00 uur gepresenteerd bij Ursem Modulaire Bouwsystemen aan de Spoorstraat 6 in Wognum. Meer informatie via belle-vue.nu.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl