Alkmaar Centraal

Afgelopen zondag verloor Kolping Boys met 4-0 van De Kennemers. Een flinke nederlaag, de grootste tot nu toe. Hoofdtrainer Marc de Wilde heeft daar wel een verklaring voor. “Teveel spelers haalden tegen De Kennemers hun niveau niet en onnodige fouten worden in de tweede klasse gewoon afgestraft.” Wat nog het meest opvalt is Kolping Boys tijdens de laatste twee wedstrijden niet meer heeft kunnen scoren.

Sterker nog, na negen gespeelde competitiewedstrijden staat de teller op “slechts” elf gemaakte doelpunten. In de wedstrijden tegen Assendelft, Stormvogels, Alkmaarsche Boys en De Kennemers werd het doel niet door de Oudorpers gevonden “Op zich vind ik dat we genoeg kansen creëren, alleen ontbreekt het ons aan het nodige geluk. Natuurlijk is het voor bepaalde jongens ook een mentale kwestie. Hier trainen we met zijn allen hard voor en ik ben er van overtuigd dat dit goed komt”, aldus De Wilde.

Aankomende zondag zal Kolping Boys er tegen FC Uitgeest alles aan willen doen om het tij te keren en de felbegeerde drie punten in Oudorp te houden. Het zal een zware kluif worden want FC Uitgeest staat op dit moment op de derde plaats en heeft de afgelopen drie wedstrijden gewonnen. De geel-groenen zullen vol zelfvertrouwen richting Sportpark De Nollen rijden. Kolping Boys beschikt zondag over een fitte selectie en lijkt de wonden van afgelopen zondag te hebben gelikt. De Wilde is strijdvaardig “We zullen zondag met het mes tussen de tanden gaan spelen. FC Uitgeest is een sterke tegenstander maar we hebben ons strijdplan klaar en gaan vol voor de winst.”

Zal het Kolping Boys lukken om de winst te pakken? Zondag 15 november 14:00 uur Sportpark De Nollen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl