Alkmaar Centraal

Groep 6 van OBS Liereland in Alkmaar heeft de scholenactie van Natuur Gids Alkmaar gewonnen. Donderdag ontving de blije klas van juf Thea Knop en Gaby de Breeker de prijs: een natuurexcursie, uit te kiezen op natuurgidsalkmaar.nl.

In september startte de herfstactie voor Alkmaarse basisscholen en kinderopvangcentra. Liefst 23 klassen met totaal ruim 500 kinderen deden mee. Ze kregen de opdracht om herfstmaterialen te verzamelen, zoals dennenappels en eikeltjes, om mooie herfstversiering te maken, Ieder kind kreeg een pompoen voor in de klas en een herkenningskaart met alle boomvruchten.

Thea Knop en Gaby de Breeker: “Deze actie was een stimulans om in de klas met de herfst aan de slag te gaan. De kinderen hebben er enthousiast aan gewerkt en we zijn supertrots dat we gewonnen hebben. We hebben enorm veel zin in de natuurexcursie. Het zal nog moeilijk worden om een keuze te maken uit alle mogelijkheden”.

Natuur Gids Alkmaar stimuleert natuureducatie en verziet gratis in bemiddeling. Op diens website staat het complete aanbod van alle natuurorganisaties in de regio overzichtelijk bij elkaar. Natuur Gids Alkmaar is een initiatief van gemeente Alkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl