Zuurkool, Bier, Bockwurst. Dat waren zaterdagavond de belangrijkste ingrediënten van het Oktoberfest. De organisatie mag in de aanloop naar dit feest dan geworsteld hebben met de nodige uitdagingen rond kaartverkoop en annulering, daar was zaterdagavond niets meer van te merken. De tent bij het AFAS Stadion zat goed vol en sfeer was opperbest. En de flink foute schlagermuziek droeg daar natuurlijk alleen maar extra aan bij.

Dat het bier, de serveersters met hun diepe decolletés, de obers en de band allemaal uit duitsland kwamen droeg ook bij aan de authenticiteit. Het eerste (van de vele..) vaatje bier werd aangebroken door Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai). Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp legde de feestvreugde vast en maakte een uitgebreide fotoreportage die op onze Facebookpagina te vinden is.

Pin It
Bekeken: 6858x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/