Ronald Bandell, oud-burgemeester van Alkmaar is maandag op 69-jarige leeftijd overleden. Dat is bekend gemaakt door de gemeente Dordrecht. Bandell leed al langere tijd aan kanker.

Hij was van 1995 tot 2000 burgemeester van Alkmaar. Zijn burgemeesterscarriere begon in Moordrecht, waar hij van 1974 tot 1987 burgemeester was. Hij was destijds met zijn dertig jaar de jongste burgemeester van Nederland ooit. Daarna was hij van 1987 tot 1995 burgemeester van Papendrecht, vervolgens van Alkmaar en daarna was hij van 2000 tot 2010 burgemeester van Dordrecht.

Bandell was lid van de PvdA en had daarnaast meerdere nevenfuncties. Zo was hij voorzitter van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters en voorzitter van het Platform Asielzoekers en Integratie van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. (foto: youtube)

Pin It
Bekeken: 5372x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/