Alkmaar Centraal

Na het succes van 2015 met 1800 wandelaars en de feestelijke afsluiting op het Waagplein organiseert wandelsportvereniging De Jeep ook in 2016 weer de Avondvierdaagse. Alkmaar Sport zal dit jaar de nodige ondersteuning bieden bij de organisatie en uitvoering van het evenement. De 62e Avondvierdaagse vindt plaats van 24 tot en met 27 mei 2016 en start vanaf het Waagplein.

De Alkmaarse Avondvierdaagse wordt al vanaf 1954 georganiseerd door de vrijwilligers van de Alkmaarse Wandelsportvereniging De Jeep. Het is sinds die tijd uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend groot evenement waar menig Alkmaarder al eens aan heeft deelgenomen. In 2015 kondigde wandelsportvereniging de Jeep aan de organisatie in 2016 niet meer op zich te kunnen nemen door de verhoogde regellast die dit met zich meebrengt. Alkmaar Sport en de gemeente Alkmaar zijn nu op deze berichtgeving ingesprongen. Zij zijn van mening dat een evenement met zoveel historie en sportieve waarde voor de stad Alkmaar moet blijven bestaan.

Met een kleine ondersteuning in de organisatie kan samen met De Jeep het evenement blijven voortbestaan en kunnen Alkmaarders ook in de toekomst blijven deelnemen. De eerste voorbereidingen zijn inmiddels begonnen; begin 2016 zullen de inwoners van Alkmaar meer informatie ontvangen met betrekking tot de inschrijving.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl