De thuiswedstrijd in de Hoornse Vaart begon zaterdagavond goed voor de heren van DAW. KZC leek niet echt antwoord te hebben op het beweeglijke spel, dat leidde tot enkele snel en perfect uitgespeelde counters. Het kon dan ook niet voorkomen dat de thuisclub een 6-2 voorsprong opbouwde in de twee kwarten.

In de derde periode kwam DAW toch in de problemen. De voorsprong werd volledig verspeeld en de Alkmaarders mochten hun keeper Rick van Stigt dankbaar zijn dat de derde periode werd afgesloten met een 7-7 gelijkspel.

Terug bij af moest DAW het vierde kwart beginnen met een flinke morele tegenslag. In deze periode wist DAW door voor en met elkaar de strijd aan te gaan alsnog aan het langste eind te trekken. Het kwam aan op de laatste 20 seconden, waarin een strafworp versierd en gescoord werd en de tegenaanval die daarop volgde onschadelijk kon worden gemaakt. De eindstand werd op 10-9 bepaald.

Pin It
Bekeken: 3692x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/