Het omstreden Oktoberfest heeft al plaatsgevonden, maar het stof is nog steeds niet gaan liggen. De politie Noord-Holland heeft aan Dichtbij.nl bevestigd dat inmiddels twee vrouwen zich bij de politie hebben gemeld wegens onzedelijke betastingen tijdens het bierfeest. Dit was naar aanleiding van een opmerking van organisator Dennis Poland, dat er twaalf Duitse serveersters door bezoekers aangerand zouden zijn. Hij dacht echter dat zij allemaal aangifte hadden gedaan, maar volgens de politie is dat niet zo. De twee meldingen van onzedelijk betasten worden nog onderzocht.

Zaterdag begon het Oktoberfest goed, maar naarmate het feest vorderde groeide de ontevredenheid van de bezoekers. Zo was om 22.00 uur het bier op, duurde het lang voor de bediening met het eten kwam, en transformeerde de feesttent tot een grote bende. De serveersters kregen door de gasten allerhande verwensingen of erger te verduren.

Pin It
Bekeken: 5685x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/