Aanloophuis De Steiger, Trompetterkorps Alkmaar - jeugdopleiding Music-4U en VV Alkmaarsche boys maken kans op een jaar lang financiële steun van Specsavers. Het lokale initiatief dat de meeste stemmen verzamelt ontvangt in 2016 extra sponsoring van Stichting Specsavers Steunt. Stemmen kan nog tot en met 7 december 16.00 uur via stichtingspecsaverssteunt.nl.

Tom Kother, optiekpartner van Specsavers Alkmaar, vertelt: “We zijn elk jaar weer heel nieuwsgierig welke doelen een beroep doen op onze steun. Het is mooi dat we ons elk jaar weer kunnen inzetten voor een goed doel bij ons in de buurt." Het is mogelijk om eenmaal per dag, per e-mailadres te stemmen op een goed doel. Stemmen kan ook door het goede doel te liken op Facebook of een +1 te geven via Google Plus.

Iedere Specsavers-winkel geeft graag iets terug aan de lokale gemeenschap. Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren zij automatisch een vast bedrag aan de Stichting Specsavers Steunt. Na een jaar sparen schenkt elke winkel het bijeen gebrachte geldbedrag aan een lokaal goed doel. Nu, vier spaarrondes later, heeft de stichting in totaal ruim 1,3 miljoen euro gedoneerd aan meer dan 730 lokale goede doelen in het land en ook het Nationaal Fonds Kinderhulp. Op dit moment start de zesde spaarronde.

Bekeken: 4906x