Zaterdag 28 november zal voor de derde keer de Kickass dance battle in het Heerhugowaardse Cool plaatsvinden. Net als voorgaande edities zal ook deze keer de freestyle dance battle losbarsten met een hoofdprijs van €150.

Deelnemers nemen het in een één tegen één battle tegen elkaar op en hebben vooraf geen idee welke muziek Dj Lago uit de speakers laat komen. De dance battle bestaat uit drie verschillende improvisatieronden en een finale. De jury bepaalt wie uiteindelijk wint. De presentatie van Kickass is in handen van Ivan Tay. De jury bestaat uit Wesley Rommy, Sylvana Chyung en Etienne Groeneveld.

Inschrijven voor de battle kan op de dag zelf vanaf 14:00 uur in de gang van de kleine zaal in Cool.

Tickets voor zowel deelnemers en toeschouwers van de battle zijn zowel via coolkunstencultuur.nl en de servicebalie van Cool te krijgen. De ticketprijs bedraagt voor beide groepen €5 in de voorverkoop en €7,50 aan de deur.

Pin It
Bekeken: 3487x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/