Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

Woensdagmiddag beleefde de talentenjacht Alkmaars Talent een spectaculaire kick-off in Theater De Vest. De vorige editie in 2015 van deze talentenjacht was een groot succes, daarom werd al snel besloten in 2016 een nieuwe talentenjacht te houden.

Leen Spaans, de voorzitter van Alkmaars Talent, opende de kick-off. De talentenjacht in 2016 zal voor een deel hetzelfde blijven, maar er is ook een nieuw element aan toegevoegd: ‘The Young Ones’. Dit is een versie van de talentenjacht die een middag duurt voor kinderen van 4 tot 6 jaar die ook graag een keer op een podium willen staan, maar dan zonder het wedstrijdelement.

Inschrijven voor Alkmaars Talent kan via www.alkmaarstalent.nl. De audities worden gehouden in juni 2016. The Young Ones vindt plaats op 12 maart 2016.

Alkmaars Talent is een talentenjacht voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar uit de omgeving van Alkmaar. Het is een initiatief van het Jeugdcultuurfonds Alkmaar en het doel is om kinderen te stimuleren deel te nemen aan cultuur. Het fonds zet zich in voor kinderen uit minima gezinnen die lid willen worden van een muziek- of dansschool.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl