Alkmaar Centraal

Dat Sinterklaas elk jaar weer komt en in aanloop van pakjesavond lekkernijen weggeeft is bij iedereen wel allemaal bekend. Maar weinigen weten echter waarom hij dit allemaal doet. Vanessa van Koppen van Sacre Cuisine vertelt op 1 december in de bibliotheek in Alkmaar Centrum tijdens een gezellige Dag en Dauw-activiteit alles over het Sinterklaasfeest en natuurlijk worden diverse zoete lekkernijen geproefd.

Dag en Dauw betekent culturele ochtenden voor en door senioren met tal van boeiende, interactieve activiteiten voor de oudere bezoeker. Op laagdrempelige manier ontmoeten senioren elkaar tijdens workshops en lezingen bij Artiance en de bibliotheek en tijdens rondleidingen door onder andere het Stedelijk Museum Alkmaar en Theater de Vest. Het team van een elftal zeer gemotiveerde senioren heeft inmiddels twaalf geslaagde ochtenden georgangiseerd.

Dag en Dauw vindt van 15 september tot en met 1 december iedere dinsdagochtend plaats, van 10.00 tot 11.30 uur. Alle activiteiten vinden plaats aan het Canadaplein en de kosten € 5 per persoon per ochtend, inclusief koffie of thee. Deelnemers kunnen vooraf één losse ochtend of meerdere activiteiten tegelijkertijd reserveren via bibliotheekkennemerwaard.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Wie geen vervoer heeft kan door Dag en Dauw vrijwilligers tegen een kleine vergoeding gehaald en gebracht worden. Meer informatie bij Daniëlle Koelemij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 1164488).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl