Alkmaar Centraal

Woensdag werden op het Cruyff Court in Daalmeer de Alkmaarse finales van de Cruyff Court 6 vs. 6 competitie gespeeld. Vijf jongensteams en twee meidenteams streden om de titel. De jongens van Team Bergen en de meiden van De Zes Wielen zegevierden en plaatsten zich voor de regionale finale, die begin volgend jaar plaatsvindt.

Alle teams streden fanatiek, zeer sportief en in spannende wedstrijden. Team Bergen won alle wedstrijden en werd zo onbetwist kampioen. De directe finale van de meidenteams De Zes Wielen en de Voetbalgirls eindigde in 3-1.

Bij de Cruyff Court competitie staat ‘respect’ hoog in het vaandel. Onder andere worden teams tijdens de wedstrijd beoordeeld voor hun sportiviteit op én buiten het veld. Ook kunnen punten verdiend worden via een speciale quiz. Het team met de meeste respect punten ontvangt de Respect Award. Die award ging naar de Lierelanders vooral door hun zeer sportieve gedrag.

Team Bergen en Team De Zes Wielen maken kans via de regionale finale door te stromen naar de landelijke halve finale en finale die komend voorjaar in Amsterdam wordt gehouden. Vorig jaar wisten zowel een jongens- als een meidenteam uit Alkmaar de landelijke finale te bereiken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl