Maandag 23 november slaat wethouder Anjo van de Ven de eerste paal van het nieuwe clubgebouw voor de Schermer Sportvereniging (SSV) in Stompetoren. Bij deze eerste stap in de uitvoering van de plannen voor het dorpshart wordt feestelijk stilgestaan. De gemeente kijkt terug op een intensieve en constructieve samenwerking met SSV en Alkmaar Sport.

De bouw van het clubhuis is onderdeel van de herstructurering van het sportcomplex van SSV. De lokale aannemer Nat bouwbedrijf verzorgt de bouw. In het voorjaar van 2016 worden een nieuw kunstgras voetbalveld en een handbalveld aangelegd. Het complex zal gereed zijn voor het sportseizoen 2016-2017.

De werkzaamheden aan het sportcomplex zijn de eerste fase van de uitvoering van de plannen voor het dorpshart Stompetoren. De tweede fase bestaat uit de bouw van een nieuwe supermarkt, woningbouw en het dorpsplein.

 

Pin It
Bekeken: 3738x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/