Alkmaar Centraal

Vanaf maandag 23 november tot en met vrijdag 4 december gaan de beweegpieten van Alkmaar Sport op rondreis door de gemeente. Zij verzorgen voor meer dan 90 schoolklassen met ruim 2400 leerlingen een gymles en informeren kinderen meteen op ludieke wijze over een gezonde leefstijl. In deze speciale gymles voor groep 1 tot en met 4 laten de pieten aan de kinderen zien dat sporten gezond, maar vooral ook leuk is.

Alkmaar Sportstad wil graag haar inwoners laten bewegen en een gezonde leefstijl laten leiden. En jong geleerd is oud gedaan! Deze belangrijke boodschap wordt ook door de beweegpiet onderschreven.

De speciale pietengymles bestaat onder andere uit een warming-up met sinterklaaselementen, een spel met vragen over gezonde voeding & bewegen en tips over hoe je makkelijk meer kunt bewegen in het dagelijks leven. Ook vorig jaar waren de beweegpieten in Alkmaar actief en ze werden toen razend enthousiast ontvangen. Uiteraard krijgen de kinderen na de les eenn handje pepernoten. Snoepen mag, maar met mate.

Basisscholen in Alkmaar krijgen elk jaar de mogelijkheid om de beweegpiet van Alkmaar Sport uit te nodigen. Dit jaar hebben 32 scholen zich voor het project aangemeld.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl