Alkmaar Centraal

De PvdA Alkmaar presenteert dinsdag 24 november in de Sociëteit de uitkomsten van de enquête over de Bruisende Stad. Deze enquête is de afgelopen weken ingevuld via de website van de PvdA Alkmaar. Op een thema-avond over dit onderwerp wordt ook aan de aanwezigen hun mening gevraagd over de effecten van de evenementen in het centrum. De avond in de Sociëteit aan het Luttik Oudorp 78 begint om 20.00 uur en de inloop is om 19.30 uur.

In Alkmaar worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd, zoals de kermis, Alkmaars Ontzet, Zomer op het Plein, Bluesweekend, Shopping Night, enzovoorts. Deze evenementen trekken meestal veel mensen aan, zowel vanuit Alkmaar als daarbuiten. Naast gezelligheid is dit ook goed voor de economie. Naast veel voordelen hebben deze activiteiten mogelijk ook een keerzijde. Ze kunnen soms overlast veroorzaken voor de bewoners van de Alkmaars binnenstad.

Fractievoorzitter Paul Verbruggen van de Alkmaarse PvdA gaat met de aanwezigen in gesprek en zal de uitkomsten uitleggen. De resultaten van de enquête en de resultaten van de avond gebruikt de PvdA om te bekijken of Alkmaar genoeg bruist en of er meer of minder activiteiten bij kunnen. 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl