Alkmaar Centraal

Gisteren stond er geen wedstrijd in de Tweede Klasse A op het programma. Voor Kolping Boys betekent dat na de derde nederlaag op rij een moment om tot bezinning te komen. Op de vraag hoe de ploeg uit Oudorp het verlies tegen FC Uitgeest heeft verwerkt ,gaf hoofdtrainer Marc de Wilde een duidelijk antwoord: “De teleurstelling na de laatste wedstrijd was binnen de selectie groot, omdat we het wel verdiend hadden maar niet de punten pakken. De ploeg heeft wel de wijsheid weer gekregen dat we het nog steeds kunnen. Als we scherp zijn, goed spelen en goed trainen dan weten we waar we toe in staat zijn.”

Afgelopen week heeft Kolping Boys een wedstrijd met de Jongsenioren gespeeld tegen LSVV. De jongere selectiespelers zijn tijdens de wedstrijd in actie gekomen zodat de oudere, meer ervaren spelers wat rust kregen. “Er zijn een aantal spelers met kleine blessures en vaak in dit soort weken laten we dan iedereen zo veel mogelijk herstellen, de belasting is dan niet hoog, maar die zal vanaf aankomende dinsdag wél weer hoger liggen en dan gaan we in twee trainingen toe werken naar de wedstrijd met LSVV”, aldus De Wilde.

Tijdens de laatste wedstrijd kreeg Kolping Boys speler Maurice Twisk een zeer discutabele rode kaart toebedeeld wegens natrappen. Inmiddels is de uitspraak van de KNVB hierover geweest. De Wilde: “De scheidsrechter heeft toe gegeven dat dit zwaar bestraft was, waaruit blijkt dat ie toch ook wel enige twijfel had en heeft toegegeven dat hij de andere partij wellicht ook wat kaarten had moeten geven voor soortgelijke overtredingen. De uitspraak van de KNVB is dat Twisk één wedstrijd schorsing heeft gehad, dat geeft eigenlijk aan dat wat mij betreft de kaart onterecht was.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl