Alkmaar Centraal

Vanaf 18 december 16.00 uur tot en met 20 december 16.00 uur sluiten Showhero-organisatoren Lucas Bugter en Maurice van der Poll zich net als vorig jaar 48 uur lang op in het Showhero Glazen Huis op het Canadaplein in Alkmaar.

Tijdens het Showhero Glazen Huis laten mensen met een beperking op een groot podium hun talent zien. Ook treden er regionale artiesten, dj’s en bands op en zijn er diverse wereldrecordpogingen en sportactiviteiten waaraan mensen op het plein kunnen deelnemen.

Met alle activiteiten en acties zullen mensen met een beperking, onder begeleiding van stichting Showhero, zoveel mogelijk geld ophalen voor 3FM’s Serious Request. In 2014 overhandigde deelnemer Juriaan Singels na afloop van het Showhero Glazen Huis live in de uitzending van 3FM een cheque van €7.192,33.

Alles wat er op het Canadaplein gebeurt is te volgen via een livestream op showhero.nl en via RTVNH.nl. Tijdens Serious Request 2015 vragen de 3FM-dj’s aandacht voor kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden en zamelen zij samen met de rest van Nederland geld in om deze generatie een beter toekomstperspectief te bieden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl