Alkmaar Centraal

René Froger is na zes jaar terug in de Nederlandse theaters. Zijn jubileumtournee die vorig jaar startte wordt verlengd tot het einde van het jaar en op woensdag 23 december staat hij in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest.

In de theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteert de populaire zanger het publiek op een muzikale belevenis waarin hij terugblikt  op 30 jaar aan tophits. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in dit bijzondere concert de revue.

Deze show is het best te omschrijven als 'een intiem feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld bij het publiek vele mooie herinneringen op zal roepen. Een speciaal samengesteld orkest en zijn vertrouwde Frogettes begeleiden René Froger in deze ‘high-personality’ show.

Er zijn nog toegangskaarten voor ’30 Jaar hits in Concert!’ Het concert van René Froger is te zien op woensdag 23 december om 20.15 uur. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, 072- 548 99 99. (foto: William Rutten)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl