Alkmaar Centraal

Na het grote succes van ‘Vrij Zijn Goes Christmas’ geeft het Vrij Zijn Theater in december vier keer een kerstvoorstelling, getiteld Kerst Onder Palmen.

Het doel is om een kerstvoorstelling te produceren voor iedereen, een warme uitvoering die iedereen meeneemt met de magie van het theater, zonder ook maar een enkele geloofsovertuiging eraan toe te voegen. Met Kerst Onder Palmen laten de acteurs de toeschouwers op een speelse wijze kennismaken met thema’s die verschillende culturen met elkaar verbinden.

Kerst Onder Palmen vertelt over vriendschap, familie en geborgenheid, maar ook verbinding van de verschillende sociale klassen en hoe daarmee om te gaan.

De voortsellingen vinden plaats in het A.F. Vrij Zijn Theater aan de Madame Curiestraat 2A in Alkmaar. De voorstelling op 11 december begint om 20.00 uur. Op 12 december is er een voorstelling om 15.00 uur en om 20.00 uur, en op 13 begint de voorstelling om 15.00 uur. Tickets zijn te koop vanaf €12,50 per persoon. De andere tarieven zijn samen met overige informatie te vinden op www.af-vrijzijn.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl